Szolgáltatás

TARGONCASZERVIZ

SZERVIZ

Cégünk munkatársai úgy gondolják, hogy a targonca értékesítésével vagy bérbeadásával nem befejeződik, hanem elkezdődik egy folyamat. A gyakorlatban ez egy szoros együttműködést eredményez szervizszolgáltatás, üzemeltetési szaktanácsadás, emelőgép vizsgáztatás és a későbbiekben új targonca vásárlás tekintetében.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szerviz tevékenységünkre, hiszen a flottánkat (teherautók és emelőgépek) folyamatosan naprakész és üzembiztos állapotban kell tartanunk, hogy ügyfeleink részére mindig megbízható eszközöket és szolgáltatásokat nyújtsunk.

Nagy szaktudású, innovatív gondolkodású kollégáink az ország egész területén végzik az emelőgépek szervizelését, javítását, valamint szakmai segítséget nyújtanak partnereink számára.

A budapesti és pirtói telephelyünk is az EU szabványnak megfelelő magas színvonalú szervizeléshez szükséges gépekkel, számítógépes szoftverekkel, anyagokkal van felszerelve. Az általunk beépítésre kerülő alkatrészeket egy európai raktárból szerezzük be. A felhasznált alkatrészek jó minőségűek, amelyet gyorsan, akár 1 napos határidővel is tudunk biztosítani.

Szervizgépjárműveinknek köszönhetően akár az ügyfélnél is elvégezzük a szükséges javítási munkákat, így Partnereinknek időt és pénzt takarítunk meg.

KARBANTARTÁS

Az emelőgépek üzemeltetésének alapfeltétele, hogy a tulajdonos az alapvető karbantartásokat elvégeztesse. A nem megfelelő karbantartás vagy annak hiánya következményekkel járhat, mely az éves karbantartási, ellenőrzési költségek sokszorosába is kerülhet. Legalább félévente javasolt átnézetni egy szakértővel a gépet, hogy meg tudjuk előzni a váratlan üzemzavarokat. Az üzembiztosság és hosszú élettartam érdekében szerelőink szakértő szemmel vizsgálják át az Ön gépét.

JAVÍTÁS

Üzemzavar vagy meghibásodás esetén szerelőink a hibakeresést a helyszínen elvégzik, hiszen tudjuk, hogy Önnek a munkája során mielőbb szüksége van a munkaeszközre. Szervizgépjárműveinknek köszönhetően akár az ügyfélnél is elvégezzük a szükséges javítási munkákat, így Partnereinknek időt és pénzt takarítunk meg. Összetettebb probléma esetén a gépet a telephelyünkre szállítjuk és árajánlatot adunk a várható javítási költségekről. Ilyen esetekre áthidaló gépet is tudunk biztosítani Önnek, hogy egy pillanatra se maradjon targonca nélkül.

Keressen minket bizalommal!

Lépjen kapcsolatba munkatársunkkal!

  • +36 30 529 9588
  • info@tklogisztika.hu
Scroll to Top