Szolgáltatás

TARGONCA ÉRTÉKESÍTÉS

A T&K Logisztika Kft.egyaránt van jelen az új és használt targoncák értékesítésével a belföldi, valamint a nemzetközi piacon. Hiszünk benne, hogy legjobb targonca nincs, csak az adott feladatra optimális választás. Kiterjedt belföldi és nemzetközi kapcsolatainknak, több mint 25 éves szakmai és gépismeretünknek köszönhetően, képesek vagyunk arra, hogy a legoptimálisabb emelőgépet válasszuk ki ügyfeleink számára, a több tízezer lehetőség közül. A Bács-Kiskun megyében található felújító műhelyünkben, minden esetben tüzetesen átnézzük a targoncákat, a szükséges alkotóelemeket, olykor a főegységeket kicseréljük, hogy a használt targoncák is sokáig hasznot termeljenek új tulajdonosuknak.

Cégünk munkatársai úgy gondolják, hogy az emelőgépek értékesítésével nem befejeződik, hanem elkezdődik egy folyamat. A gyakorlatban ez egy szoros együttműködést eredményez szervizszolgáltatás, üzemeltetési szaktanácsadás, emelőgép vizsgáztatás és a későbbiekben új targonca vásárlás tekintetében.

A T&K Logisztika magasan kvalifikált munkatársai segítségével a legoptimálisabb megoldást kínálja Önnek az anyagmozgatási feladatok ellátására országszerte.

Anyagmozgatási feladataikban – legyen szó kicsi, vagy nagy méretű feladatról – mi az Önök igényeit kiszolgáljuk. A raktártechnikában használatos gyalogkíséretű, illetve speciális igényű gépektől, egészen a magas teherbírású homlokvillás emelőgépekig állunk üzletfeleink rendelkezésére.

Banki kapcsolataink segítségével kedvező hitelkonstrukciókat kínálunk vásárlóink részére, ahol a teljes hitel ügyintézésnél jelen vagyunk.

Területileg illetékes kollégáink a pályázatban induló, illetve pályázatot nyert cégeknek pályázati formátumú árajánlatot is készít.

Keresse értékesítő kollégáinkat, kérjen árajánlatot, és teremtsük meg együtt cége anyagmozgatásának zavartalan működését!

Balla Zsolt

értékesítési tanácsadó

  • +36 30 664 7606
  • info@tklogisztika.hu

HANÁK RÓBERT

értékesítési tanácsadó

  • +36 20 275 0396
  • info@tklogisztika.hu

ERDÉLYI BÁLINT

értékesítési tanácsadó

  • +36 20 411 0171
  • info@tklogisztika.hu
Scroll to Top