Szolgáltatás

TARGONCA BÉRBEADÁS

2006 óta foglalkozunk targonca bérbeadással, melyet a vevői igényekre fókuszálva folyamatosan fejlesztünk és frissítünk. Jelenleg 100-nál is több minőségi emelőgép tartozik a cég bérflottájába. Emelőgépeink között nem csak a gyakran keresett targoncák találhatók meg, de az egyedi kivitelűek is. 1 tonnától 16 tonna teherbírásig tudjuk kielégíteni partnereink igényeit saját flottánkból. Üzemeltetést tekintve diesel, gázos és elektromos kivitelben, kül- és beltéri használatra egyaránt, akár speciális adapterekkel felszerelve. Rugalmasságunkat nagyban megnöveli, hogy a kiszállítást saját teherautó flottával tudjuk elvégezni.

A bérlet időtartama egy naptól akár 5 év időtartamig is terjedhet.

Legyen szó hirtelen megnövekedett anyagmozgatásról vagy váratlan helyzet áthidalásáról, széles körű gépparkunkban mindig megtaláljuk az Ön igényeihez a legmegfelelőbb segítséget.

Az eszközök bérelhetősége mellett komplett szolgáltatási rendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére:

  • tanácsadás
  • helyszíni felmérés
  • szállítás
  • üzemeltetés
  • szervizelés és karbantartás.

 Térjen be hozzánk vagy keressen bennünket bizalommal! Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésre felmerülő anyagmozgatási kérdéseikben!

 

Kérjen ajánlatot még ma vagy küldje el későbbi bértargonca igényét!

Nem biztos benne, hogy milyen targoncára van szüksége az anyagmozgatási igényhez? Kollégáink alapos képzést kaptak az emelőgépek műszaki paramétereire vonatkozóan, hogy a bértargonca kiválasztásához legoptimálisabb és legbiztonságosabb megoldást találjuk meg Önnek!

Erdélyi Bálint

bérlet - üzletágvezető